123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Kantoor

Voor eenieder stellen wij graag onze ambacht ter beschikking

FABER INTER... HOMINES of, vertaald uit het Latijn, de ambachtsman tussen de mensen. 

Als advocatenkantoor willen wij tussen de mensen staan, van particulier over vrije beroepers tot zaakvoerders en bestuurders van vennootschappen. Voor eenieder stellen wij graag onze ambacht ter beschikking, gaande van juridische begeleiding en advies tot het voeren van gerechtelijke procedures. 

Het kantoor heeft vestingen in Antwerpen en Brussel. In beide vestigingen garanderen we een persoonlijke aanpak, een correcte prijs/kwaliteit- verhouding (low-cost) en een stipte opvolging van uw dossier. Het persoonlijk contact met de behandelende advocaat is immers de beste garantie dat uw noden en verzoeken correct omgezet worden in juridische taal. 

Het spreekt voor zich dat u bij FABER INTER terecht kunt in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Dankzij de verschillende specialisaties binnen haar rangen (burgerlijk recht, handelsrecht, fiscaal recht, arbeidsrecht, vennootschapsrecht, strafrecht, beslag- en executie recht, familierecht, verkeersrecht, incasso,...) kan FABER INTER u een actuele juridische kennis van hoogstaande kwaliteit garanderen.